Dobrodošli u Dental Medicus

Stomatološka ordinacija Dental Medicus je nova ordinacija na Vračaru koja je počela sa radom u Februaru 2019. godine na adresi Cara Nikolaja 77 II. Ordinacija savremenog dizajna i relaksirajuće atmosfere,kako u samoj čekaonici tako i na stomatološkoj stolici je osmišljena sa drugačijim konceptom u odnosu na standardne,bele,sterilne prostorije iz jednog razloga-a to je strah-neprijatnost koja se javlja kod pacijenata kada ulaze u ordinaciju.Opustite se uz omiljeni sportski kanal ili emisiju dok mi rešavamo vaše probleme oralnog zdravlja uz bezbolne intervencije.

Dental Medicus sarađuje sa specijalistiima stomatološke protetike,oralne i maksilofacijalne hirurgije,parodontologije kao i ortodoncije sa čime se pokriva kompletna lepeza stomatoloških intervencija na jednom mestu. Sigurni smo u kvalitet naših radova,zato Vam i dajemo garanciju od 5 godina na sve protetske radove,godinu dana na konzervativne radove i DOŽIVOTNU garanciju na implantologiju!

Predstavljamo Vam vašeg doktora i osnivača

dr Aleksandar Jović

Završio državni fakultet u Beogradu 2015 godine,nakon čega obavlja obavezan staž u Domu Zdravlja Zemun.Nakon obaveznog staža,pohadja stručno usavršavanje iz oblasti parodontologije i parodontalne hirurgije na VMA u trajanju od šest(6) meseci.U periodu od aprila 2017 do kraja 2018. godine je radio u privatnoj specijalističkoj ordinaciji gde je usavršio svoje znanje na kompletnom polju opšte stomatologije. Posebno je zainteresovan za usavršavanje na polju oralne i maksilofacijalne hirurgije.

dr Dina Vasović

Specijalista ortopedija vilica

Komplikovani zagrižaji, teskobe u zubnim nizovima i drugeortodontske indikacije rešava naša doktorka sa sto-procentnim uspehom. Uverite se i sami ,a mi Vam ukratko predstavljamo njenu biografiju.

Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu završava sa prosekom 9,37! Ljubav prema stomatologiji i nauci potvrdjuje velikim brojem učešća na naučnim skupovima  i naučno-istraživačkim radom.

dr Stefan Milić

Specijalizant na klinici za oralnu hirurgiju

Državni fakultet Univerziteta u Beogradu završava sa visokim prosekom nakon čega staž odrađuje u Domu zdravlja  “Zemun“ gde i danas radi.

Višegodišnje iskustvo iz državne ustanove primenjuje na privatnu praksu sa velikim uspehom, a akcenat posla se najviše odnosi na ekstrakcije zuba, apikotomije, operacije umnjaka i druge oralno-hirurške zahvate.

Pored specijalizacije iz oralne hirurgije aktivan je učesnik  velikog broja kurseva na poljima implantologije.

dr Dušan Radovanović

Specijalista stomatološke protetike

Nakon završetka osnovnih studija na državnom Univerzitetu u Beogradu posvećuje se pozivu u privatnoj praksi.Ubrzo pokazuje interesovanja za oblast stomatološke protetike i upisuje specijalizaciju gde sarađuje sa najboljim stručnjacima i profesorima sa fakulteta.

Čovek koji je zadužen za najkompleksnije protetske zahvate i  izazove.Ogroman broj kurseva iz oblasti opšte stomatologije i protetike kako na našim područijima, tako i u inostranstvu pomogao mu je da se usavrši kao odličan stručnjak u ovim oblastima.

Galerija